✔ Productieproces verbeteren
✔ Opstap naar Industry 4.0
✔ Uniek totaalconcept

Elektriciteitsverbruik meten

Wilt u duurzamer produceren en uw energiekosten verlagen? Om te kunnen besparen is het essentieel om uw energiegebruik eerst volledig in kaart te brengen. Onze professionals helpen u daarbij. Met onze slimme methodes om elektriciteitsverbruik te meten, brengen we verspilling in kaart, zodat u gericht uw stroomverbruik kunt verbeteren.

Bel 085 - 06 04 781 voor meer info

Duurzamer produceren door minder energieverbruik

Om duurzamer te produceren en minder energie te verbruiken, is inzage in het energieverbruik van uw productieproces vereist. Bijvoorbeeld hoeveel stroom uw totale productie verbruikt en hoeveel dat is per machine of per product. Robe helpt u om uw elektriciteitsverbruik te meten. Verspilling brengen we concreet en helder in kaart.

Verbeteren begint bij het meten van elektriciteitsverbruik

Robe Automatisering heeft een compleet en veilig systeem ontwikkeld om uw elektriciteitsverbruik te meten. Een zo compleet mogelijke analyse van uw stroomverbruik baseren we op deze vier punten:

  1. Het aantal producten.
  2. Het aantal machines.
  3. Productie per machine en totaal.
  4. Verbruik elektriciteit per machine en totaal.

Machinepark beheersoftware

Om het elektriciteitsverbruik van alle machines in uw machinepark te meten, doorlopen we de volgende stappen:

  • Onze specialisten plaatsen de meetsoftware op uw machine.
  • Vervolgens koppelen we sensoren en signalen aan de software om het elektriciteitsverbruik van machines te meten. Na deze stappen kan het uitlezen van data van start gaan.
  • Via een gepersonaliseerd dashboard krijgt u direct inzage in het stroomverbruik van uw machinepark. Grafieken en diagrammen geven het energieverbruik weer. Het dashboard kunt u 24/7 bekijken via smartphone, laptop en pc.
  • Op basis van alle verzamelde data maken we een analyse met heldere doelen, richtlijnen en mogelijkheden voor het verduurzamen van uw productie.
Meet het elektriciteitsverbruik van uw machines

Wilt u het elektriciteitsverbruik van uw machines laten meten, om duurzamer te produceren en uw kosten te verlagen? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact op met onze specialisten in Giesbeek, nabij Arnhem, door te bellen naar 085 - 06 04 781, een e-mail te sturen naar info@robe-automatisering.com of ons contactformulier in te vullen.

Ook interessant:

OEE berekenen | Productie optimaliseren | Machine analyse

Contactformulier