Wat doen wij

Wij verzorgen een compleet pakket van installatie, aansluiting en online weergave van de gewenste data van uw productiemachine en/of uw volledige machinepark.  Wij hebben een compleet een veilig systeem ontwikkeld waarbij u een groot scale aan mogelijkheden en keuzes heeft.

Beginnend bij de interessante weergave van de uitgelezen data van de productiviteit van uw machines(s).  Door het uitlezen en opslaan van uitgelezen data, zijn de mogelijkheden vervolgens eindeloos.

Meldingen via mail of sms

Indien u dit wenst, is het mogelijk om storingen of ingestelde waardes etc. via mail of sms als melding binnen te krijgen. Wij staan open voor uw eisen en wensen.

Data analyse

Daarbij bieden wij, indien u dat wenst, ook de data-analyse om u te voorzien van de mogelijkheden voor:

machinedata analyse
Gratis factory walkthrough
Hoe verbeter ik mijn productieproces?
We willen het graag demonstreren

Ons proces / stappenplan

1. WebIO plaatsing

Specialisten van Robe Automatisering installeren de besturing en de router op uw machine, al dan niet onder begeleiding van uw TD. Installatie kost een paar uur en kan worden ingepland tijdens productiestop. De specialisten brengen de verbinding met de server tot stand, beveiligd en onafhankelijk van uw eigen netwerk.

Uw machine treedt toe tot Industry 4.0, ook wel aangeduid als Smart Industry.

2. Uitlezen data

Om de juiste data te verzamelen worden bestaande sensoren/signalen gekoppeld aan de besturing van Robe. Ook plaatst de specialist van Robe automatisering nieuwe sensoren in overleg met u. Niet te veel, voldoende om uw gewenste analyse te ondersteunen.

De werking wordt uitgebreid getest om verstoringen in uw huidige proces te voorkomen.

 

3. Online monitoring

De data staat overzichtelijk in grafieken en graphics in de door u gekozen online vormgeving.

Afwijkingen van de standaard zijn direct zichtbaar en (ver)storingen kunnen worden gemeld via SMS en/of mail aan de verantwoordelijken.

 

4. Data-analyse

Behalve dat u online actueel inzicht heeft in de variabelen en afwijkingen ontvangt u van Robe automatisering een week-, maand- en/of kwartaalrapportage. Met tabellen en grafieken. In de vormgeving en met een inhoud die u zelf wenst. Onze specialisten kunnen u bij de keuze adviseren.

Niet overladen met een wirwar aan gegevens, maar precies voldoende om een heldere analyse te maken. En uiteraard flexibel aanpasbaar, wanneer de situatie dat vraagt.

 

5. Optimalisatie

Goed gekozen data leidt tot bewustwording, de belangrijkste voorwaarde voor verbetering. Heldere doelen stellen, richtlijnen en een planning meegeven na een grondige analyse van de mogelijkheden verbetert de productiviteit. Niet te hoogdravend, eenvoudige acties, kleine stapjes. Het laaghangend fruit als eerste, dat motiveert. De specialisten van Robe Automatisering kunnen u daarbij ondersteunen, zowel bij de data-analyse, als bij mogelijke oplossingen, vormgegeven in een overzichtelijke actielijst.

Beveiligde verbinding

Wij maken gebruik van een CE gekeurde beveiligde verbinding bij het versturen van de data van uw machine naar onze database.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen? Neem dan gerust contact met ons op via  085 - 06 04 781
info@robe-automatisering.com

U kunt ook direct gebruik maken van onderstaand contactformulier, zodat wij contact met u kunnen opnemen: